I. Országos Jurista Kupa

JURISTA KUPA

SZERETNÉL KIZÖKKENNI AZ ELŐADÁSOK ÉS ZH-K VILÁGÁBÓL? HIÁNYOLOD A NYÁR SZABAD SZELLEMÉT, HANGULATÁT? MÁR MEGINT NEM LETT MEG A RÓMA? UNOD A KÖZIG ELŐADÁSOKAT? A PRO JURE – EGYESÜLET A SZEGEDI JOGHALLGATÓKÉRT ÉS AZ SZTE ÁJTK HÖK KÖZÖS SZERVEZÉSÉBEN: AZ ELSŐ JURISTA KUPA! EGY HÉTVÉGE, AZ ORSZÁG KÜLÖNBÖZŐ JOGI KARÁRÓL ÉRKEZŐ HALLGATÓK, NÉGY SPORTÁGBAN KIÉLEZETT VERSENY, JÓ HANGULAT, SZÓRAKOZÁS, KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNY: MINDEZ GARANTÁLT A NAPFÉNY VÁROSÁBAN, SZEGEDEN! ÍRJUNK TÖRTÉNELMET KÖZÖSEN, LÉGY TE IS RÉSZESE AZ ELSŐ JURISTA KUPÁNAK!

DRUKKOLNÁL?

Szurkolj a csapatodnak, hogy Ti vihessétek haza a kupát! Jegyek hamarosan! Addig is érdeklődj:

SZTE : HÖK és PRO JURE
DE: HÖK
ELTE: HÖK és JÖSSZ
KRE: HÖK
MISKOLC: HÖK
PPKE: HÖK
PTE: HÖK
SZE: HÖK

A JELENTKEZÉSSEL ÉS A RÉSZVÉTELLEL KAPCSOLATBAN HAMAROSAN ÚJABB INFÓK JELENNEK MEG, ITT A HONLAPON. SZÁMÍTUNK RÁD!
JURISTA KUPA
2017. OKTÓBÓBER 6-7-8.
SZEGED

SPORT

Szeretsz és tudsz is sportolni? Akkor gyere el és játssz egyetemed színeiben! Az edzéseket, utazást, szállást és a fesztiválhangulatot mi biztosítjuk, így Neked csak a játékra kell koncentrálnod! Jelentkezés a karod HÖK irodáján. A szabad helyek limitáltak!

Labdarúgás – férfi
Kosárlabda – férfi és női
Röplabda – vegyes
Sárkányhajó
Fortes fortuna adiuvat – Bátraké a szerencse!

SZPONZORAINK

A Jurista Kupa célja összehozni a jövő jogászait. 2017 őszén egy országos sportrendezvény keretében 3 nap alatt 4 sportágban mérik össze erejüket az ország jogi karjainak legjobbjai. A több száz főt megmozgató rendezvénysorozat lebonyolításához várjuk támogatóinkat, akiknek személyre szabott csomagokat nyújtunk.

További információért töltsd le az erről dokumentációt itt.
jurista.kupa@gmail.com