Elindult a Pro Jure Közösség honlapja!

Kedves Diáktársaink, Barátaink!

Örömmel jelentjük: immár ezen a felületen is értesülhettek a Pro Jure Közösség elkövetkező programjairól, egyesületünkkel illetve egykori és  jelenlegi tagjainkkal kapcsolatos hírekről, érdekességekről!

Nagyon boldogok vagyunk, hogy végre megszülethetett ez a honlap, és ünnepélyesen megígérjük: igyekszünk mindig frissen tartani! A kisebb hibákat, hiányosságokat kérjük nézzétek el nekünk, mert mi is most próbáljuk elsajátítani a honlap-szerkesztés csínját-bínját.

Többen érdeklődtetek a Jurista Kupával kapcsolatban, ide kattintva részletes információkat láthattok.

Ezenkívül barátaink rendkívül színvonalas blogja, a Gordius is közvetlenül elérhető a honlapról.

Várunk szeretettel Titeket itt is, mert Nélkületek már sehol sem lenne ez a közösség, melyet töretlen lelkesedéssel több mint két esztendeje igyekszünk építeni! Végezetül álljon itt alapító nyilatkozatunk, melynek szellemében indítjuk útjára a Pro Jure Egyesület honlapját! 🙂

Mi, a Pro Jure Egyesület alapítói arra az elhatározásra jutottunk, hogy formálódó közösségünket intézményi keretek közé tereljük. Ennek érdekében alapítunk egy egyesületet, amelynek segítségével egyetemünktől kapott tudást önmagunk erejéből tehetjük teljesebbé.

Célunk egy olyan szervezet létrehozása, mely biztosíthatja a párbeszédet a korábbi, a jelenlegi és a majdani hallgatótársak között, ahol tudományos érdeklődésünk a legkülönbözőbb programokon keresztül kaphat teret.

Közösségünk alapja az önszerveződés és a nyitottság.

Tevékenységünket a későbbiekben hasonló szervezetekkel együttműködve kívánjuk folytatni.

Fiatalságunkkal felvértezve vágunk neki egy valódi csapat felépítésének. Hisszük, hogy közös erőfeszítéssel, oktatóink támogatásával kitűzött céljaink megvalósíthatók.