Felvételi

Csatlakoznál?

Nem akarod, hogy az egyetemi éveidről csak a tanulás jusson eszedbe? Hallottad, hogy a „mai világban a kapcsolati tőke a legfontosabb”? Érzed, hogy kellene még valami plusz az egyetem befejezése előtt? Szívesen lennél egy, a jogi kar hallgatóit összefogó, érdeklődő, kreatív közösség tagja? Ebben az esetben vár Téged a Pro Jure Egyesület!

A 2020/2021-es tanév első felében esedékes felvételi eljárásunk a járványhelyzet miatt elmaradt!
A kövezkező felvételi várható időpontja: 2022 első félévében A felvételi menete: A jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint jelentkezned itt a honlapon (vagy kitöltened a jelentkezési adatlapot és elküldeni a projureszeged@gmail.com címre)! A felvételivel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót az alábbi linken érhetitek el.  A felvételi bizottságunk egy rövid személyes beszélgetés keretében méri fel a jelentkezők motivációját, talpraesettségét és ambícióját. Ezután pár napon belül kerül
lebonyolításra a második kör, amikor is a felvételiző a bizottság által előirányzott szekcióval
találkozik (a szekciókat lásd lentebb!). Ilyenkor a szekciók kreatív feladatokkal készülnek és igyekeznek a tagjelöltet jobban megismerni. Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk! Jelentkezés esetén pedig a felvételivel kapcsolatos további információkról válaszunkban tájékoztatunk.

Online jelentkezés

Honnan hallottál a Pro Jure egyesületről?

Mi késztetett arra, hogy jelentkezz? Mit gondolsz, melyek azok a képességeid, készségeid, amikkel segíteni fogod tudni a szervezetet céljai elérésében?

Végeztél már közösségi tevékenységet korábbi tanulmányaid során?

Mivel töltöd legszívesebben a szabadidődet?

Miért abban a szekcióban?

Ha a járványhelyzet is engedi, lenne kedved személyesen egy kávé mellett megejteni a felvételi interjút, vagy maradnál inkább az online interjúnál?

 

 

Szekciók

 

Program szekció : Segítenek a programok gyakorlati megvalósításában, illetve hozzájuk köthetők a Tanár-Diák Activity-k és a csapatépítő programok is.

 

 

Külkapcsolati szekció: Feladatuk a más szervezetekkel, illetve a médiával való kapcsolatépítés és kapcsolatfenntartás.

 

 

Belkapcsolati szekció: Feladatuk a Pro Jure belső ügyeinek intézése, a felvételi eljárás lebonyolítása, valamint a kapcsolattartás az Egyesületen és a jogi karon belül.

 

 

Marketing szekció: A programok promóciós anyagainak elkészítéséről gondoskodnak (pl. videók, plakátok), valamint kezelik a Pro Jure Facebook- és Instagram oldalát, illetve honlapját.

 

 

Pénzügyi szekció: Kezelik az Egyesület pénzügyeit és figyelemmel kísérik költségvetését, valamint pályázatokat írnak és szponzorokat keresnek.

 

 

Felügyelő Bizottság: A Pro Jure törvényes működése felett őrködnek (pl. hivatalos dokumentumok kezelése, a tisztújító szavazás felügyelete).

 

Alumni ajánlónk: