Csatlakoznál?

Nem akarod, hogy az egyetemi éveidről csak a tanulás jusson eszedbe? Hallottad, hogy a „mai világban” a kapcsolati tőke a legfontosabb? Érzed, hogy kellene még valami „plusz” az egyetem befejezése előtt? Szívesen lennél egy a Jogi Kar hallgatóit összefogó, érdeklődő, kreatív közösség tagja? Ebben az esetben vár Téged a Pro Jure Egyesület

A Pro Jure Egyesület Felvételi Bizottsága folyamatos felvételt hirdet, hogy aktív, energikus tagokkal és ezáltal friss ötletekkel biztosítsa a szervezet utánpótlását.

A 2017/18-as tanév második felében a felvételire való jelentkezés időpontja: 2018. április 7. 23:59

A felvételi menete: A jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint kitölteni a jelentkezési adatlapot majd elküldeni a projureszeged@gmail.com címre! A felvételi adatlappal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót az alábbi linken érhetitek el. Készíthetsz a jelentkezési laphoz mellékelt, az egyesület alfáját és omegáját jelentő programjavaslatot. Programjavaslatokra azért szokott szükségünk lenni, hogy a legizgalmasabb programokat szervezzük meg a félév során. Egyesületünk minden tagja félévente köteles két programjavaslatot benyújtani, amelyeket versenyeztetjük. A felvételi bizottságunk egy rövid személyes beszélgetés keretében méri fel a jelentkezők motivációját, talpraesettségét és ambícióját, amelyen emellett a jelöltnek ajánlott szekcióhoz kapcsolódó feladat eredményét is értékeli. Ennyire azonban ne szaladjunk előre. Kérdés esetén írj nekünk, a továbbiakról jelentkezésedre válaszolva részletesen tájékoztatunk.

 

SZEKCIÓK

 

Program szekció   Kreatív, jó problémamegoldó, talpraesett és kiváló ügyintéző vagy? Emellett szívesen segítenél a programok gyakorlati megvalósításában? Ne habozz, jelentkezz, hogy segíthesd a szekció munkáját!

 

 

Külkapcsolati szekció   Ez a te szekciód, ha szívesen ismerkedsz meg új emberekkel és széles kapcsolati hálóval bírsz, valamint nem jössz zavarba a médiumok képviselői előtt sem.

 

 

Belkapcsolati szekció    Minden közösségben te képviselted a barátaid, osztálytársaid és ismerőseid érdekeit? Jól kommunikálsz és flottul írsz? Akkor ebben a szekcióban a helyed, hogy segíts számukra az oktatókkal való kapcsolattartásban és a volt Pro Jure tagok bevonásába az egyesület életébe!

 

 

Marketing szekció    Imádsz videót vágni, honlapot szerkeszteni, vagy plakátot photosopolni? Szívesen tudósítanál a Pro Jure programjairól, jobban ismered facebook-ot, mint akárki más? Te vagy a legjobb fotós széles e vidéken? Ebben az esetben a marketing szekcióvezetője kezét-lábát törné érted a felvételi rostán! 😉

 

 

HR szekció   Mindenkit ismersz az évfolyamodban? Páratlan az emberismereted? Akkor Te kellesz nekünk, hogy a legkiválóbb hallgatókkal bővíthessük a Pro Jurét. Reméljük, hogy ezt bizonyítanád is Nálunk!

 

 

Pénzügyi szekció   Ismered az összes lehetséges szponzort Szegeden, vagy pont, hogy most szeretnéd megismerni? Vagy esetleg nem jössz zavarba, ha egy könyvelővel kell rendezned a sorokat? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor máris nélkülözhetetlen vagy az egyesületünk számára!

 

 

Felügyelő Bizottság

Precíz vagy és soha semmit sem felejtesz el? Nem jössz zavarba, ha egy kis papírmunkáról van szó? Te vagy a nyomtatványkitöltés mestere? Jelentkezz hozzánk, mert itt igazi „jogászi” munkát végezhetsz!