Drukkolnál?

Szurkolj a csapatodnak, hogy Ti vihessétek haza a kupát! Jegyek hamarosan! Addig is érdeklődj:

SZTE : HÖK és PRO JURE
DE: HÖK
ELTE: HÖK és JÖSSZ
KRE: HÖK
MISKOLC: HÖK
PPKE: HÖK
PTE: HÖK
SZE: HÖK

Szurkolói jegy: 3000FT - ami magában foglalja:
JK pólót, programokon való részvételt, 2 estére bulibelépőket, jogászos slam poetry estet és egyetemi életetek legjobb hétvégéjét :)

Szállás egyénileg, de segítségként összegyűjtöttünk Nektek egy listát a lehetőségekről:
- Hotelek listája itt
- Diákszállások listája itt

Sport

Szeretsz és tudsz is sportolni? Akkor gyere el és játssz egyetemed színeiben! Az edzéseket, utazást, szállást és a fesztiválhangulatot mi biztosítjuk, így Neked csak a játékra kell koncentrálnod! Jelentkezés a karod HÖK irodáján. A szabad helyek limitáltak!

Labdarúgás – férfi
Kosárlapda – férfi és női
Röplabda - vegyes
Sárkányhajó
Fortes fortuna adiuvat - Bátraké a szerencse!

Sportolói jegy: 9000FT ami magában foglalja:
2 éjszakára szállást és reggelit, JK pólót, programokon való részvételt, 2 estére bulibelépőket, jogászos slam poetry estet, rengeteg kupont és kedvezményt és egyetemi életetek legjobb hétvégéjét :)

SZEGEDI sportolóknak: a helyszínre tekintettel vezetői döntés alapján a részvétel ingyenes! A pólót, programokon való részvételt, 2 estére bulibelépőket, jogászos slam poetry estet biztosítjuk. Szállás egyénileg.

A versenykiírást elolvashatjátok itt.

Szponzoraink

A Jurista Kupa célja összehozni a jövő jogászait. 2017 őszén egy országos sportrendezvény keretében 3 nap alatt 4 sportágban mérik össze erejüket az ország jogi karjainak legjobbjai. A több száz főt megmozgató rendezvénysorozat lebonyolításához várjuk támogatóinkat, akiknek személyre szabott csomagokat nyújtunk.

További információért töltsd le az erről dokumentációt itt.
jurista.kupa@gmail.com