Pro Jure évzáró a jogi karon

2017. július 5-én a Kari Társalgóban került megrendezésre a Pro Jure Egyesület évzáró ünnepsége, ahol köszönetünket fejeztük ki idén végzett tagjainknak az Egyesületért végzett tevékenységükért, és a legaktívabb tagokat külön elismerésben részesítettük. Az estet koránt sem tekinthettük búcsúztatónak, ugyanis végzett tagjaink közül jónéhányan a jövőben is hasonló lelkesedéssel kívánják folytatni a munkát Egyesületünk keretein belül.

Az esemény a Hungiban egy hangulatos teremben folytatódott, ahol méltó módon búcsúztathattuk ezt a fantatsztikus tanévet.

2017 tavaszán diplomát szerzett Pro Jure tagok:

Agócs Dorottya Luca, Hajdu Szabolcs, Hegyes Roxána, Papp Zsófia, Pászka Imre, Sádt Nóra, Schváb Martin, Szilvási Tamás, Szabó Kristóf József, Takács Gergő valamint Vigyikán Vanda Ágota.

A legaktívabb végzett tagjaink Takács Gergő és Pászka Imre lettek.

A legaktívabb tagnak járó kitüntetést Király Tamás Levente, míg a legaktívabb “frissen csatlakozott” tagnak járót Balogh Ivett vehette át.

Külön köszöntöttük dr. Pétervári Máté és dr. Varga-Orvos Zoltán alapító tagjainkat, akik az eddigi években sokat tettek Egyesületünkért.

Végül Szilvási Tamás alapító-elnökünk egy emlékplakettet vehetett át, melyet a későbbiekben hagyományteremtő szándékkal az adott tanévben diplomát szerző mindenkori Pro Jure elnököknek kívánunk átnyújtani.

Bogdány Tamás elnök értékeli az évet.

Szilvási Tamás: Mit adott nekem a Pro Jure?

Varga-Orvos Zoltán is adott egy kis útravalót, ugyanis augusztustól Kaposvárott ügyvédjelöltként folytatja pályáját.

Király Tamás a “legaktívabb tagnak” járó kitüntetést vehette át.

Hajdu Szabolcs

Hegyes Roxána

Vigyikán Vanda Ágota

Szabó Kristóf József

Sádt Nóra

Takács Gergő

Varga-Orvos Zoltán

Pétervári Máté

Elnökök: Bogdány Tamás és Szilvási Tamás.

Pászka Imre

Oklevél és kitűző

Minden díjazottnak sok szeretettel gratulálunk, a frissen diplomázottaknak pedig sok örömet kívánunk a pályakezdő éveikhez!